Wwe Rpg!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wwe Rpg!!

En Guzel RPG sitesi

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

bunlar büyük haberler

4 posters
YazarMesaj
Charismatic Enigma
Co-Adminler
Co-Adminler
Charismatic Enigma

bunlar büyük haberler Empty
MesajKonu: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 6:40 pm

bunuda dolaşırken buldum ne kadar doğrudur bilmem ama biraz ipuçları veriyor
-Beth'in 6 ay ringlerden uzak kalacağı açıklandı.

-WWE, bir animasyon projesi için çocuk kanalı Nickelodeon'la görüşüyor.

-2'ye 1 handicap maçında Layla, Beth Phoenix'i tuş edince Women's Champion olmuştu. Bundan sonra Layla ile Michelle McCool ortak şampiyonlar olarak sayılacak.

-WWE, gelecek yıl 3D bir şov gerçekleştirmeyi planladığını açıkladı.

-Randy Orton'un Bir Röportajı:

WWE'nin en sevilen adamlarından Randy Orton, "Detroit News"e yaptığı açıklamada, seyahatlerin onu güreşten daha fazla yorduğunu söyledi.

Orton yaptığı açıklamada şöyle dedi : "Son günlerde seyahat etmek benim vücudumu güreşmekten daha fazla yoruyor. Sabahın 4-5'inde ordan oraya seyahat etmek ardından 4-5 saatlik uyku ile spor salonuna gitmek, sağlıklı beslenmeye çalışmak, fit kalmak, hastalanmadan kendine iyi bakmak ve üstüne üstlük ringde %100 bir performans sergilemek? Açıklaması zor fakat bunlar da bu işin bir parçası."

- Bu hafta Kanada'da yapılan RAW ve Smackdown'da görülmeyen R-Truth ile ilgili ilginç bir haber ortaya çıktı. R-Truth'ın şovlarda gözükmeme sebebi Kanada'ya giriş için izin alamamasıymış. Sebebi ise daha önce Kanada'da bir ceza alması.

-Khali'nin yeni Hindistan'daki "Kushti" adındaki yeni filmi Hırvatistan'ın bir köyündeki güreş macerasını anlatıyor.Film Khali ve 5 uzun adam arasındaki bir maçla başlıyor.Film Youtube ve Hulu'da online olarak da izlenebiliyor.

-Shawn Michaels arkadaşlarına emeklilikten zevk aldığını ve ringlere ve TV'ye geri dönmek gibi bir niyetinin bulunmadığını söylemiş.

-WWE Şampiyonu John Cena Twitter'a şöyle yazdı : "Carlito'nun Gitmesi Haberini duyduğumda çok üzüldüm. Her zaman onun daha iyisini yapabileceğini söylemişimdir. Onun için en iyisini diliyorum."

John Cena, 4 gün sonra toplamda 1028 gün ana kemer tutmuş olacak ve Pedro Morales'i geçecek. Morales sadece bir kez kemer kazanıp 1027 gün tutmuştu, Cena ise 9'uncu kez kemeri tutuyor.
King Of Kings
Admin
Admin
King Of Kings

MesajKonu: Geri: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 6:52 pm

Evet bılıyodum sagol dıger sıtede Hhh paylasmıstı ya yıne HHH dedım orton paylasmısdı xD
https://wweoyun.yetkinforum.com
Charismatic Enigma
Co-Adminler
Co-Adminler
Charismatic Enigma

MesajKonu: Geri: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 6:54 pm

tamam Very Happy
The Leqend Killer
Admin
Admin
The Leqend Killer

MesajKonu: Geri: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 7:15 pm

Paylaşım için sagol.
http://wwegurestr.yetkinforum.com/forum.htm
Charismatic Enigma
Co-Adminler
Co-Adminler
Charismatic Enigma

MesajKonu: Geri: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 9:58 pm

önemli değil Smile
Chris Jericho
Süper Moderator
Süper Moderator
Chris Jericho

MesajKonu: Geri: bunlar büyük haberler   bunlar büyük haberler EmptySalı Mayıs 25, 2010 10:45 pm

saol

bunlar büyük haberler
1 sayfadaki 1 sayfası