Wwe Rpg!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Wwe Rpg!!

En Guzel RPG sitesi

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Burhan imzaladı!

3 posters
YazarMesaj
The Undertaker
Moderatorler
Moderatorler
The Undertaker

Burhan imzaladı! Empty
MesajKonu: Burhan imzaladı!   Burhan imzaladı! EmptySalı Mayıs 25, 2010 9:03 pm

ırmızı-Siyahlı takımla anlaşan Burhan Eşer, kulüp başkanı Halil Ünal'ın katıldığı törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, transferde İlhan Cavcav'ın büyük katkılarının olduğunu söyledi. Ünal şöyle devam etti:

"İlhan Cavcav abimizin bu transferde çok büyük destekleri oldu. Eskişehirspor kulübü olarak, yönetimi olarak, taraftarı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Çünkü transfer ücreti olarak vereceğimiz ücreti en ekonomik seviyeye çekmemize destek oldu. Burhan, Eskişehirspor'un önümüzdeki sezon hedeflerini kovalayabilecek bir arkadaşımız."

Burhan Eşer de Eskişehirspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Takımın başarılı olmasına çalışacağını ifade eden Burhan Eşen, "Rıza hocama bu transfer için teşekkür ediyorum. Geçen sezon Eskişehirspor'a böyle bir geçmişimiz vardı. Ama bu yıla nasipmiş. Eskişehirspor gibi büyük bir camiada forma giymekten, top koşturmaktan mutlu olacağım. Önümüzdeki sezon takıma olsun taraftara olsun, yönetime olsun kendimi sevdirip Eskişehirspor'da yoluma devam edeceğim. Ben bu kulübe katkı sağlamak için geldim. Bana güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim. Önümüzdeki sezon ligi ilk 5 içinde bitireceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Chris Jericho
Süper Moderator
Süper Moderator
Chris Jericho

Burhan imzaladı! Empty
MesajKonu: Geri: Burhan imzaladı!   Burhan imzaladı! EmptySalı Mayıs 25, 2010 10:33 pm

saol
The Leqend Killer
Admin
Admin
The Leqend Killer

Burhan imzaladı! Empty
MesajKonu: Geri: Burhan imzaladı!   Burhan imzaladı! EmptySalı Mayıs 25, 2010 10:41 pm

Paylaşım için sagol.
http://wwegurestr.yetkinforum.com/forum.htm
The Leqend Killer
Admin
Admin
The Leqend Killer

Burhan imzaladı! Empty
MesajKonu: Geri: Burhan imzaladı!   Burhan imzaladı! EmptySalı Mayıs 25, 2010 10:41 pm

Paylaşım için sagol.
http://wwegurestr.yetkinforum.com/forum.htm

Burhan imzaladı!
1 sayfadaki 1 sayfası