Chris Jericho Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 27 Nerden : Geldik Nereye Gidiyoruz
| Konu: Emre, Daum'u gönderdi Salı Mayıs 25, 2010 9:05 pm | |
| Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Christoph Daum'dan bahsederken "eski hocamız" dedi.
Milli takım ile beraber ABD'de bulunan ve LİG TV'ye verdiği röportajda Daum'dan bahsederken "Eski hocamız" ifadesini kullanan Sarı lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Emre'nin bu konudaki sözleri şöyle: "Teknik direktör konusunda hiç bir bilgim yok. Bir tek annem, eşim ve babam ile konuşuyorum. Yorum yapmak istemiyorum. Eski hocamız da çok üzüldü, çok çalıştı. O da bizim gibi üzgündü. Kulübümüzü yönetenlerin vereceği karardır ama benim en büyük isteğim Aykut Hoca'nın bizimle olması. Çok farklı bir insan. Teknik adam olarak da olabilir. Çok büyük keyif alıyoruz kendisi ile çalışmaktan. Aykut hocanın bizde çok önemli yeri var. Herşeyimizle yakından ilgilendi. İnşallah bizimle beraber olur. En büyük dileğim, arzum bu benim." | |
|
Charismatic Enigma Co-Adminler
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 28 Nerden : Evden xD
| Konu: Geri: Emre, Daum'u gönderdi Salı Mayıs 25, 2010 10:07 pm | |
| | |
|
Chris Jericho Süper Moderator
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 27 Nerden : Geldik Nereye Gidiyoruz
| Konu: Geri: Emre, Daum'u gönderdi Salı Mayıs 25, 2010 10:30 pm | |
| önemli diil | |
|